top of page

Student Group

Public·31 members

[TRANSMETO<<] Shqipëria Republika Çeke drejtpërdrejt live 12 tetor 2023

9 sht 2023 — ... Republika Çeke Shqipëria drejtpërdrejt falas 7 shtato((HD live##)) Kosova Rumania. [[TV]] Republika Çeke Shqipëria drejtpërdrejt falas 7 ...

Premier League Manchester United është gati të paguajë rrogën e plotë të Jadon Sanchos, mjafton që lojtari i talentuar të largohet nga “Old Trafford” në merkaton... Birmingham City është gati të bëjë gjithçka për të pasur Wayne Rooneyn në krye të stolit të skuadrës. Klubi anglez shkarkoi trajnerin John Eustace,... Porta i është besuar Etrit Berishës, ndërsa në mbrojtje do të jenë Elseid Hysaj, Ardian Ismajli, Berat Gjimshiti dhe Mario Mitaj. (HD live###) Shqipëria Republika Çeke drejtpërdrejt 12/10/201 orë më parë — 7 sht 2023 — Aktualisht, Shqipëria ka 6 pikë në grupin E, një më pak se Republika Çeke kryesuese dhe në rast të një suksesi kuqezinjtë do të... Popullsia e tokave çeke ra me një të tretën gjatë dëbimit të protestantëve çekë, si dhe për shkak të luftës, sëmundjeve dhe urisë. Hapsburgët ndaluan të gjitha shërbimet e tjera të krishtera përveç katolicizmit. Lulëzimi i kulturës baroke tregon paqartësinë e kësaj periudhe historike. Gazeta Demos ka për mision që të përçojë te lexuesi informatat më të reja të zhvillimeve të fundit brenda dhe jashtë vendit, me etikë profesionale dhe me qasje pasionale. Gazeta Demos funksionon edhe si medium intermedial, e cila në tregun medial po hyn, jo përmes politikave redaksionale ditore, por atyre konstante nacionale, duke e kultivuar edhe shijen e lexuesit. Për të garantuar sigurinë para, gjatë dhe pas zhvillimit të kësaj ndeshjeje ndërkombëtare, është bashkëpunuar me të gjitha institucionet që kanë rol në mbarëvajtjen e këtij aktiviteti, ndër të cilët përmendim: Federatën Shqiptare të Futbollit; Policinë Bashkiake; Shërbimin Zjarrfikës; Shoqëritë private të sigurisë (stjuartët dhe personeli i sigurisë); Spitalet, qendrat shëndetësore dhe ato të ndihmës së parë. -Gjithashtu, janë vendosur kontaktet dhe po bashkëpunohet edhe me personelin e shërbimit të sigurisë të ekipit të futbollit të Çekisë, në funksion të rritjes së standardeve të sigurisë para, gjatë dhe pas zhvillimit të kësaj ndeshjeje ndërkombëtare. Itali Federico Dimarco është shndërruar në një nga futbollistët më të rëndësishëm të Interit, si dhe një nga lojtarët më të spikatur në Europë sa... Futboll Kalidou Koulibaly ka folur së fundmi në një “live-video” në “Instagram” për eksperiencën e tij në Arabinë Saudite. Duke u mbështetur në përvojën pozitive për planifikimin, organizimin dhe menaxhimin e situatës së rendit dhe sigurisë publike gjatë zhvillimit të ndeshjeve ndërkombëtare të futbollit, masat e marra nga Policia e Shtetit janë si më poshtë: -Eskortimi dhe sigurimi i futbollistëve të ekipit të futbollit të Çekisë, nga aeroporti i Rinasit në hotel, në stadium dhe në kthim për në Rinas; -Eskortimi dhe sigurimi i futbollistëve të ekipit të futbollit të Shqipërisë, në stadium; -Kryerja e kontrollit të hollësishëm në mjediset e stadiumit dhe brenda stadiumit, për persona të paautorizuar, sende dhe lëndë të ndaluara, para se të futen tifozët; -Organizimi i shërbimeve për garantimin e rendit publik para, gjatë dhe pas përfundimit të ndeshjes së futbollit, jo vetëm pranë stadiumit, por edhe kontrolli i territorit në të gjithë qytetin e Tiranës; -Sigurimi i rrugëkalimeve të shërbimeve të emergjencës; -Menaxhimi i trafikut rrugor në qytetin e Tiranës, para, gjatë dhe pas ndeshjes së futbollit. (((SPORTI#))) Shqipëria Republika Çeke drejtpërdrejt live 12 3 orë më parë — 17 orë më parë — (sport tv@@@)) Shqipëria Republika Çeke drejtpërdrejt live 12/10/2023 8 sht 2023 — [TRANSMETIM<<] Armenia U21 Shqipëria U21 ... Faith Group | Kuna United Methodis 14 orë më parë — [FUTBOLLI***]][[] Shqipëria Republika Çeke drejtpërdrejt live 12 tetor 2023 Republika Çeke fiton ose të dyja skuadrat barazojnë. Në zbatim të planit të masave, punonjësit e Policisë së Shtetit do të ushtrojnë kontroll të imtësishëm ndaj tifozëve, para futjes në stadium, me qëllim parandalimin e futjes në stadium, të banderolave me përmbajtje raciste, të fishekzjarrëve, flakadanëve, lëndëve piroteknike, monedhave metalike, çadrave, çakmakëve, karikuesve të celularëve, mjeteve/produkteve për përdorim kozmetik dhe sendeve të tjera të forta, të rrezikshme për jetën dhe shëndetin e pjesëmarrësve. Me këtë rast, informojmë shtetasit shqiptarë dhe të huaj, se në bazë të Kodit Penal të Republikës së Shqipërisë, veprimet e dhunshme në aktivitetet sportive, si hyrja në fushën e lojës gjatë kohës së zhvillimit të aktivitetit sportiv nga persona të paautorizuar, përbën kundërvajtje penale dhe dënohet me gjobë nga 50 000 deri në 100 000 lekë. Kur nga kjo vepër, ka ardhur pengimi i zhvillimit normal të aktivitetit sportiv, dënohet me gjobë ose me burgim deri në tre muaj. Për të fillimisht u fol për një rikthim... Serie A Adriano Galliani, CEO i Monza, ka folur për të ardhmen e klubit italian, i cili është raportuar se do të shitet. Galliani theksoi se... Rudi Garcia është në prag shkarkimi nga posti i trajnerit të Napolit. Mungesa e vazhdimësisë në rezultatet pozitive dhe atmosfera jo fort e mirë... Mbrojtësi gjerman e mbylli me Lyonin në korrik, teksa gjatë ditëve të fundit u përfol për një... Kepa Arrizabalaga ishte shumë afër transferimit te Bayern Munchen, por Real Madrid humbi Thibaut Courtois për shkak dëmtimi dhe u hodh në sulm për... GazetaDemos – Portali InformativGazeta Demos është medium i pavarur informativ, që ka për qëllim informimin e shpejtë dhe të paanshëm, portal që synon të plasojë të dhëna objektive për audiencën e gjerë, duke pasur për kryefjalë lajmin si kategori kryesore. [tv#] Shqipëria U21 Rumania U21 2022 12 shtator 2023 12 sht 2023 — DREJTPËRDREJT]] Republika Çeke Shqipëria 2022 07.09.2023 Republika Çeke. Albania U21 live scores, results, fixtures | Football, Europe 20.11. Shqipëria Republika Çeke drejtpërdrejt live 12 tetor 2023 TV 3 orë më parë — ((TRANSMETO#)) Partizani Tirana Kukësi drejtpërdrejt falas 6[SPORTI] Tirana Vllaznia drejtpërdrejt falas 12 shkurt 2023(((TRANSMETIM*))) Erzeni ... Republika Çeke – Shqipëri / Gjithçka gati, Kombëtarja mbyll YouTube YouTube 0:59 YouTube FSHF 1 muaj me pare 1 muaj me pare Turqit osmanë dhe tatarët pushtuan Moravinë në vitin 1663. Në 1679–1680 tokat Çeke u përballën me një murtaje shkatërruese dhe një kryengritje e bujqërve argatë. Sundimi i Maria Terezës së Austrisë dhe djalit të saj Joseph II, Perandor i Shenjtë Romak dhe bashkë-regjent nga 1765, u karakterizua nga absolutizmi iluminist. Shteti i ri që udhëhiqej nga Tomáš Garrigue Masaryk, përfshiu Kurorën Bohemiane (Bohemia, Moravia dhe Silezia) dhe pjesë të Mbretërisë së Hungarisë (Sllovakia dhe Ruthenia Karpate) me pakica të rëndësishme gjermane, hungareze polake dhe ruthenisht folëse. Për mbarëvajtjen e këtij aktiviteti, si dhe për të lehtësuar qarkullimin e automjeteve në qytetin e Tiranës, gjatë datës 12 tetor 2023, nga ora 15:00, deri në përfundim të ndeshjes, nga Policia e Shtetit, në bashkëpunim me bashkinë e Tiranës, do të aplikohen kufizime të qarkullimit të mjeteve në disa akse rrugore në afërsi të stadiumit. Ndeshja ndërmjet Çekisë dhe Shqipërisë do të transmetohet drejtpërdrejt në Digitalb (SuperSport 1), TV Klan dhe Sport 1 në Art Motion. Aktualisht Republika Ceke është e para në grupin E me shtatë pikë, një më shumë se Shqipëria. Angli Qendërmbrojtësi anglez, Harry Maguire, zbuloi se David Beckham ishte solidarizuar me të pas autogolit që shënoi në një ndeshje miqësore me Skocinë, në Glasgow,... Këto tri kanale shqiptare e transmetojnë sonte LIVE ndeshjen në mes Çekisë dhe ShqipërisëKombëtarja shqiptare e futbollit e vazhdon sot kampanjën kualifikuese të Kampionatit Evropian. Kuqezinjtë do të përballen sonte me Çekinë në udhëtim me fillim nga ora 20:45. Qindra tifozë shqiptarë pritet të jenë të pranishëm në shkallët e stadiumit “Fortuna Arena” në Pragë. Ajo si zakonisht ka publikuar të gjithë masat që janë marrë, rrugët që do të bllokohen për automjetet që disa orë para sfidës, si dhe ka paralajmëruar të gjithë ata që do të shkelin këto masa se i presin penalitete të rënda. Policia e Shtetit, plan masash për ndeshjen ndërkombëtare të futbollit Shqipëri – Çeki. Plani i masave parashikon detyrat që do të kryejnë të gjitha strukturat, me qëllim garantimin e rendit dhe sigurisë publike para, gjatë dhe pas zhvillimit të ndeshjes ndërkombëtare të futbollit ndërmjet ekipeve të Shqipërisë dhe Çekisë, që do të zhvillohet më datë 12 tetor 2023, në orën 20:45, në stadiumin “Air Albania”. Shqipëri-Republika Çeke, Duka: Një nga ditët më të 11 orë më parë — TIRANË, 12 tetor /ATSH/ Presidenti i Federatës Shqiptare të Futbollit, Armand Duka,e cilësoi ditën e sotme si një nga ditët më të ... ((SHIKONI DREJTPËRDREJT!!)) Republika Çeke Shqipëria (SHIKONI DREJTPËRDREJT!!)) Republika Çeke Shqipëria drejtpërdrejt live 7 shtator 2023 Gjatë momentit të hedhjes së shortit, në Pallatin e Kongreseve në ... [[Online@]] Republika Çeke Shqipëria transmetim i drejtpërdr ((HD live##)) Kosova Rumania transmetim i drejtpërdrejtë 16 qer 2023 — Grupi D: Kroacia, Uells, Armenia, Turqia, Letonia. Grupi E: Polonia, Republika Çeke, ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page