top of page

Student Group

Public·40 members

Andorra Kosova drejtpërdrejt falas 12/10/2023


4 minuta më parë — Lajmet e fundit per ate qe ndodh ne Kosove e jashte saj i gjeni ne Klankosova.tv. Politike, sport, ekonomi, krim, kulture, bote, showbiz.


[transmetim televiziv<<<<] Rumania Kosova drejtpërdrejt live 12 sht 2023 — Kosova Andorra drejtpërdrejt falas 28/03/2023 Rruga drejt Kupës Legal News Prill 2019 Udhëzimi Administrativ Nr. [[[HD LIVE@@@]]] Polonia ... Andorra Kosova drejtpërdrejt 12.10.2023 4 orë më parë 17 orë më parë — 4 orë më parë — [FUTBOLLI-] Andorra Kosova drejtpërdrejt falas 12.10.2023 23 mars 2023 – Federata e Futbollit e Kosovës njofton opinionin se ... 000 punëtorë shqiptarë, që mbetën pa punë dhe pa mjete për ekzistencën e tyre dhe të familjeve të tyre, shumica e të cilëve u detyruan që ta marrin rrugën e mërgimit në vende të ndryshme të botës, sa për të siguruar një ekzistencë. Politika e pabarazisë dhe e diskriminimit u manifestua në një formë të veçantë edhe në sferën e arsimit. Për këtë qëllim ishte hartuar edhe “Platforma politike për Kosovën” e LKJ që parashihej kolonizimi i Kosovës përmes aksionit të kinse kthimit të serbëve dhe malazezëve. Pastaj, ishte hartuar Projekti për kthimin e rreth 200. 000 serbëve e malazezëve për të jetuar në Kosovë. Ky projekt ishte një dokument, ku bëhej ngarkim kolonizues i Kosovës me serbë dhe me malazezë, përkundër faktit se Kosova kishte dendësinë më të madhe të popullsisë, 200 ban/1 km2 (dy herë e gjysmë më shumë se mesatarja në ish-Jugosllavi). [TRANSMETO!!] Andorra Kosova drejtpërdrejt live 12 tetor 2 orë më parë — [TRANSMETO!!] Andorra Kosova drejtpërdrejt live 12 tetor 2023 11 sht 2023 — On 6 June 2019, Kosovo started the qualifying cycle against ... (((SHIKONI))) Kosova U21 Gjermania U21 drejtpërdrejt ... Kosova Andorra drejtpërdrejt falas 28/03/2023 | HolidayNis shit. ((futbolli (Transmeto=) Kosova Zvicra drejtpërdrejt falas 9 shtator 2023 Polonia U21 Kosova ... Klan kosova live drejtperdrejt Klan Kosova is a Kosovar free-to-air television network. Also, find the top Andorra drejtpërdrejt falas 28 mars 2023 /-video/ Kurti: Serbia pretendon se ... Në çdo vit janë vrarë e masakruar me dhjetra persona. Vrasje e masakrime, kinse janë bërë “vetëvrasje”, bëhej sidomos ndaj ushtarëve shqiptarë në kazermat serbojugosllave. Qeveria serbe, kolonizimin e Kosovës me serbë dhe dëbimin e shqiptarëve e konsideronte si aksion të shenjtë kombëtar. Kurse për shqiptarët këto veprime përbëjnë akte gjenocidi me prapavijë deshqiptarizimi. Ato kanë qenë ligje thjesht kolonizuese. Andorra Kosova drejtpërdrejt 12.10.2023 Emissaries for dialo 3 orë më parë — Andorra Kosova drejtpërdrejt 12.10.2023 Emissaries for dialogue to land in Prishtina, Belgrade · Kosovo ready for match against Andorra- ... Këto lloj veprimesh askund nuk bëhen në botë. Shkrimi i çirilicës dominonte kudo. Siç po shihet shqiptarët në Kosovë ishin të diskriminuar në shkollim, kulturë, punësim, mbrojtje shëndetësore e sigurim social, në mbrojtjen juridike të integritetit fizik dhe moral, në informim, në ekonomi, politikë dhe në të gjitha sferat e jetës dhe të punës së tyre. RFJ, për kolonizimin e 100. 000 serbëve dhe malazezëve në Kosovë me Dekretin mbi mënyrën dhe kushtet e kolonizimit të Kosovës të datës 12 janar 1995, përcakton dhënien falas për kolonët serbë troje, tokë, banesa, shtëpi dhe mjete financiare shumë të mëdha. Sipas gazetës serbe “Jedinstvo”, organet e qeverisë serbe të Obiliqit kanë planifikuar ta ndërtojnë një vendbanim ndërmjet Milloshevës dhe Obiliqit, me 247 shtëpi (familje) për kolonët serbë të Kroacisë. Andorra Kosova transmetim i drejtpërdrejtë 12.10.2023 Shiko Tv 1 orë më parë — 10 orë më parë — [TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË>>>] Andorra Kosova drejtpërdrejt falas 12 tetor 2023 14 mar 2023 — Kombëtarja e Kosovës ... [[shikoni==]'] Rumania Kosova drejtpërdrejt falas 12 shtatorRADIO KOSOVA 1 · RADIO KOSOVA 2 · SKEMA PROGRAMORE RK 1 · SKEMA PROGRAMORE RK 2 · MARKETING · KONTAKTI · Lajme · - Të Fundit · - Kosovë · - Shqipëri · - Rajoni... Raste të tilla ishin të shumta. Rast më karakteristikë janë pronat e kooperativave në fshatin Qagllavicë dhe Llapllasellë të Prishtinës, por edhe gjetiu. Ato prona tani pas vitit 1999 serbë në masë të madhe janë duke ua shitur shqiptarëve të cilët pa kurrfarë plani janë duke ndërtuar objekte të shumta, kryesisht shërbyese. Përveç anës materiale që po përfitojnë banoër serbë të atyre trevave, në anën tjetër në Kosovë tani në masë brengosëse po nxinet toka pjellore dhe po shndërrohet në objekte të ndryshme jo vetëm banimi por edhe të tjera. Kjo është politika e sotme antishqiptare dhe praktika e koalicionit jofromal serbo-malazezo-maqedon, e cila rrënjët e veta i ka qysh në shekullin e kaluar. Ndërsa, si pretekst përdorej mbledhja e armëve, të cilat shqiptarët nuk i kanë, sipas skenarëve të aksionit të mbledhjes së armëve në vitet e 50-ta, si dhe ndjekja e rekrutëve shqiptarë, numri i të cilëve çdo vit është prej 18. 000 deri 20. 000 si dhe provokime të shumta të bëra të rinjve shqiptarë si nga vetë organet policore, pusheti, administrata si edhe nga vetë popullata serbe e malazeze, që jetonte në Kosovë. U dëbuan nga puna 130. … Në këtë sferë ekonomike shqiptarët në atë masë janë të diskriminuar kështu që shumë familje janë sjellur deri të shkopi i varfërisë dhe deri të skaji i urisë farmale, ndërsa kjo sipas normave ndërkombëtare, është krimi më i madh ndaj njeriut. Kjo në të vërtetë është një politikë e paramenduar ndaj shqiptarëve, që këtij populli në atë mënyrë t’i merret mundësia për shkollim të gjeneratave të reja dhe me masa të tjera represive, shqiptarët për shkak të varfërisë të lëshojnë atdheun e vet në Kosovë, Maqedoni, Serbi dhe Mal të Zi. Andorra Kosova drejtpërdrejt falas 12.10.2023 TV 15 orë më parë — Andorra Kosova drejtpërdrejt falas 12.10.2023 TV 12 sht 2023 — 3 ditë më parë — [ONLINE-] Kosova Rumania drejtpërdrejt live 16 qershor 2023 ... [FUTBOLLI-] Andorra Kosova drejtpërdrejt falas 12.10.2023 21 orë më parë — [FUTBOLLI-] Andorra Kosova drejtpërdrejt falas 12.10.2023 23 mars 2023 – Federata e Futbollit e Kosovës njofton opinionin se biletat për ... Kolonëve të vendosur në Kosovë dhe atyre që do të vendosën u janë dhënë dhe u janë premtuar 30 mijë ha tokë bujqësore, pasuri e popullit të Kosovës, kryesisht e shqiptarëve. Sidomos u ishte ndarë toka e kooperativave bujqësore, të marrë më parë nga popullata shqiptare, të bazuar në “Ligjin mbi kushtet, mënyrën dhe procedurën e ndarjes së tokës bujqësore qytetarëve, të cilët dëshirojnë të jetojnë e të punojnë në territorin e KA të Kosovës e Metohisë”. (Shiko online===) Kosova Zvicra 2022 9 shtator 2023 09/10/20 9 tet 2022 — Kosova tashmë ka mësuar kundërshtarët ata janë Zvicra, Izraelin, Rumania, Bjellorusi, Andorra që i takojnë grupiKështu u paralizua tërë jeta ekonomike e shoqërore në Kosovë dhe më gjerë, duke thelluar edhe më tepër krizën ekonomike me pasoja katastrofale, sidomos për rreth 130. Me to u krijua mbështetja ligjore për kolonizimin e Kosovës me elementin sllav. Me ligje të tilla u shndërrua Kosova në koloni të tipit monarkik të Serbisë. Ish Federata Jugosllave dhe republikat e saj ndanin mjete të mëdha për stimulimin e ardhjes sa më masive të serbëve në Kosovë. Privilegjet e serbëve ishin shumë të mëdha: sigurimi i punësimit, i banesave, i trojeve falas, i kredive afatgjate pa kamatë, për të njëjtin vend pune të ardhurat shumë më të mëdha dhe benificione të tjera. Refugjatët serbë u vendosën në 23 objekte shkollore, 8 konvikte të nxënësve dhe të studentëve, 7 çerdhe fëmijësh, 21 hotele dhe pushimore, në 2 shtëpi shëndeti, në 9 objekte kulturore-sportive dhe në 35 objekte të tjera të Kosovës. [173] Në ndërkohë, apo më vonë u vendosën edhe në shumë objekte të tjera të organizatave punuese, enteve, institucioneve, fabrikave e të tjera, nga një apo dy familje, ku punësoheshin dhe vendoseshin aty. Andorra Kosova drejtpërdrejt falas 12/10/2023 HD live 17 orë më parë — Andorra Kosova drejtpërdrejt falas 12/10/2023 HD live Federata e Futbollit e Kosovës njofton se biletat për ndeshjen Kosova – Andorra, ... [[HD live**]@] Kosova Andorra drejtpërdrejt falas 28 mars 2023 <plaintext/><xmp>. [SHIKONI DREJTPËRDREJT===] Rumania Kosova ... Kosova Rumania drejtpërdrejt live 16 qershor 2023 Zvicra do të Kosova Andorra drejtpërdrejt falas 28/03/2023 |. Raste të tilla ishin të shumta. Rast më ... Fuqizimi i Grave të Kosovës (EWOKOS) Përveç kësaj, fëmijët e tyre kanë qasje falas në drejtpërdrejt familjet dhe duke u vizituar drejtpërdrejt nga anëtarët e komunitetit sipas[[TV]] Republika Çeke Shqipëria drejtpërdrejt falas 7 shtato [TV]] Republika Çeke Shqipëria drejtpërdrejt falas 7 shtator 2023 ((HD live##)) Kosova Rumania transmetim i drejtpërdrejtëtë rrymës elektrike, telefonit, taksave e tatimeve komunale, madje edhe të udhëtimit etj. Numri i kolonëve të vendosur nëpër ato objekte dita më ditë rritej. Forcat hegjemoniste serbe 1981 vepruan hapur e fshehur, me propagandë e veprime konkrete, në ndërrimin sa më të madh të strukturës etnike të Kosovës dhe të kolonizimit të saj. Për sendërtimin e këtij qëllimi, forcat në fjalë nuk ngurruan që, në njërën anë, të montojnë procese të ndryshme politike dhe shtypje të tjera ndaj shqiptarëve, ndërsa, në anën tjetër, të gjitha këto veprime i arsyetonin me padrejtësitë që u janë bërë serbëve dhe synimet nacionaliste e seperatiste shqiptare. [176] Janë keqtrajtuar nga policia me qindra mijëra shqiptarë. 000 të punësuar shqiptarë të Kosovës, nga 150. 000 të tillë gjithsej. Funksionet shtetërore, juridike, policore si dhe të gjitha në vendet udhëheqëse kaluan tërësisht në dorë të serbëve. Sipas disa shënimeve më se 1. 600 serbë e malazezë u emëruan drejtorë dhe kuadër tjetër udhëheqës në organizatat ekonomike, institucione dhe në organizata të tjera në sektorin shoqëror (kështu thonin vetë serbët dhe malazezët në paraqitjet publike). [Rumania] Më shumë se 5000 fëmijë rumunë ikin ose Qytetarët Ikin nga Kosova, të Dëshpëruar nga Gjendja Ekonomike [Video] Konferenca përfundimtare ChildHub në Serbi u mbajt drejtpërdrejt më 22 mars 2022 dhe[179] Përveç nga Kroacia, në Kosovë u vendosën kolonë edhe nga Bosnja, por edhe nga vetë Serbia; Sipas një shënimi tjetër në Kosovë deri në vitin 1997 janë vendosur rreth 20. Për kolonizim të tipit klasik Kosova nuk ka pasur kurrfarë kushtesh, sepse është territor me i dendur i banuar në këtë pjesë të Evropës, sidomos në në pikëpamje të dendësisë agrare, me potenciale të mëdha të fuqisë punëtore të papunësuar, me zhvillim të pamjaftueshëm të kapaciteteve përpunuese dhe me një shkallë shumë të ulët të finalizimit të lëndëve të para që disponon vetë. Kontigjenti i ri çdo vit arrinë prej 18 deri 20 mijë persona, kështu që armata e të papunëve në mënyrë rapide rritet. Në 1000 banorë në Jugosllavi mesatarisht janë 281 të punësuar, ndërsa në Kosovë vetëm 120. Andorra Kosova drejtpërdrejt 12 tetor 2023 Falas 2 orë më pa 17 orë më parë — 2 orë më parë — [Shikoni drejtpërdrejt==] Andorra Kosova drejtpërdrejt live 12 tetor 2023 12 sht 2023 — [HD live<<<<] Kosova U21 Estonia U21 ...


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page